Werken bij MDIM

Samenwerken

Verbinding

Doorgroeien

Meedenken (niet alleen maar uitvoeren)

Mede-ondernemers in loondienst

Met elkaar mooie projecten neerzetten

Eigen inbreng

Geen dag is hetzelfde, projecten zijn zo divers

Zelfstandigheid

Waarom bij ons werken?

Onze projecten zijn zo divers, dat geen dag hetzelfde is als je bij MDIM aan de slag gaat. Wij verbinden ons graag aan mede-ondernemers die zelfstandig aan de slag kunnen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, je denkt dus graag mee in plaats van puur uitvoerend aan het werk te zijn. Samenwerken en met elkaar mooie projecten neerzetten is onze kracht.

MDIM in de Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

Vacatures

Mechanical engineer

Word jij er blij van als geen werkdag hetzelfde is en heb jij minimaal een HBO-opleiding mechatronica, lucht- en ruimtevaart of werktuigbouwkunde afgerond? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! 

Wanneer je bij MDIM aan de slag gaat als mechanical engineer, werk je bij verschillende klanten waar je de meest uiteenlopende machines ontwerpt en ontwikkelt. Van de off-shore en maritieme branche, tot machinebouw, ruimtevaart of special tooling, jij gaat de technische uitdagingen graag aan. 

Wij zoeken een ondernemend type die zelfstandig aan de slag kan. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en meedenken wordt absoluut gewaardeerd. Binnen de lijntjes kleuren doe je niet krijg, je houdt van conceptueel denken buiten de kaders. Je kan op verschillende niveaus meedenken en meepraten, van opdrachtgever tot mensen op de vloer.

Minimaal 3 jaar ervaring binnen de branche is een pré. Affiniteit, passie, beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift en communicatief vaardig zijn een must.

Voor vragen over deze functie kan je een mail sturen naar Adri Copier via acopier@mdim.nl. Direct solliciteren? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. 

Discipline 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Discipline 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 256 MB.